Betalingen van uw aankopen

/
Betalingen van uw aankopen

Tweedehands Woongenot bied aankopen aan via onze online website. Indien u vragen heeft over een item van uw keuze, stuur gerust een email.

Bestellingen en vrijblijvende offerte aanvragen kunnen worden gedaan via deze website (door het contact formulier / Sales Enquiry op de productpagina van uw keuze in te vullen) of ons een email te sturen. Alle prijzen op deze website zijn in Euro en zijn exclusief transportkosten. Indien u interesse heeft in meerdere items en u ons een algemene email stuurt, vermeldt dan altijd de Tweedehands Woongenot referentie nummers en de namen van de betreffende items.

Onze collectie bestaat uit kwalitatief goede vintage design stukken, geheel nagekeken, waar mogelijke gerestaureerd en altijd schoongemaakt en behandeld. Houd er wel rekening mee dat het vintage items zijn, die sporen van gebruik kunnen hebben. We proberen dit altijd zo goed mogelijk te beschrijvingen en weer te geven op de foto’s.

Online betalingen kunnen gedaan worden via bank overschrijving of via PayPal (op betalingen via PayPal komt een toeslag van 5% over het totale bedrag, inclusief transport kosten. Dit zijn de kosten die PayPal aan ons in rekening brengt voor de verwerking van de betaling).

Na uw definitieve bestelling van een specifiek item, krijgt u van ons een factuur en informatie met alle gegevens over betaling en levering.

Wanneer u in Nederland woont, of een Nederlandse bankrekening heeft, sturen wij u ook een betaalverzoek per email. Deze kunt u middels Ideal of uw bank App direct voldoen.

Bank gegevens:
Tweedehands Woongenot 

IBAN: NL14 RABO 0172 9094 81
SWIFT/BIC code: RABONL2U

Bank gegevens: Rabobank, Markt 36, 5554 CD Valkenswaard (NL)

Voor al onze items geldt de bijzondere regeling voor gebruikte goederen (marge goederen). BTW op margegoederen is niet terug vorderbaar en wordt om die reden niet op de factuur vermeldt. 

Start typing and press Enter to search

Shopping Cart

No products in the cart.